Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Nie wiem jeszcze do końca po co ale zakładam galerie moim psicą

Na początek moze je przedstawie :)

Puńka ma 12 lat, niektórzy mówia ze jest podobna do jamnika :crazyeye: :mad: ale to zdecydowanie nie prawda!!!

Jest spokojna kochana i kompletnie nie wychowana

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anea']Witam wszystkich. Nie wiem jeszcze do końca po co ale zakładam galerie moim psicą

Na początek moze je przedstawie :)

Puńka ma 12 lat, niektórzy mówia ze jest podobna do jamnika :crazyeye: :mad: ale to zdecydowanie nie prawda!!!

Jest spokojna kochana i kompletnie nie wychowana

O jestem pierwsza która się wpisuje:multi:
Puńka bardzo ładna mi przypomina trochę Welsh Corgi, ale najbardziej podobna do siebie ;)
Więcej fotek :)

Posted

A to Tosia

Tosia ma koło 6 miesięcy i trafiła do mnie w czerwcu. Rodzice wbrew wszelkim swoim zasadą zgarneli ją z pobocza drogi i do dziś tego żałują. Tosia miała tydzień na znalezienie sobie nowego domku ale nie znalazła. Mieszka sobie z nami i sadzę ze tak już zostanie :)

Posted

na razie skupię sie na zdjęciach Toski bo jest ich wiecej...
Zdjęcia bedę dodawac powoli bo mam przedpotopowy komputer :)

Oto pierwsze zdjęcie tośki w naszym domku... a właściwie na działce

Ps.: wiem że pisze się PSICOM :)

Posted

Puńka jako Welsh Corgi to brzmi ciekawie :) Napewno lepiej niz jamnik :mad:
Za to napewno nie przypomina mieszańca chihuahuy z latrerkiem :razz: a tak nam ją właśnei przedstawił sprzedawca :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Piękne psiaki :loveu:

A Puńka to przecież dog niemiecki :evil_lol: Taki bydlaczek :evil_lol:

taaak!!!!!!!!!!!!!!

Zawsze marzyłam o dogu :) jednak marzenia się spełniają ;)

Posted

[quote name='anea']a to takie małe porównanie za które mam nadzieję że nikt mnie nie powiesi :lol:

Powiesi....do zobaczenia w czwartek, zacznij się żegnać z rodziną :p

Posted

anea napisał(a):
wiecznie głodna już rzeczywiście nie jest... ale czy cudna?! przedewszystkim strasznie NIEGRZECZNA

No cudna to ona jest! Te okularki miała cudne, i białą plamkę na końcu ogona :loveu:

A charakterek to ona ma :roll: coś jak moja Tekila :evil_lol: za dużo razem przebywały :evil_lol:

Posted

o rany Tośka jest rozkoszna :loveu::loveu::loveu:a Punia to faktycznie ma coś z Corgi i jest bardzo podobna do suni którą miała przed laty moja cioteczka :pfajne dziewczynki:loveu:

Posted

Zdjęć ciąg dalszy

Przyszła pora na portrety :)

Puńka odpoczywa... oczywiscie na kanapie :razz: Jak nie było Tośki to Puńka nie mogła spać w łóżkach i wchodzić na kanapy, ale teraz (według rodziców) jest biednym pieskiem, który zamiast spokojnie cieszyć sie emerytura musi się użeraz z niegrzecznym gnojem. W związku z ty wolno jej teraz WSZYSTKo a ona chętnie z tego korzysta :lol:

Posted

mała pokraka

Tosiek pierwszego dnia u mnie z brudnymi plamami na tyłku:-o

Słodkie to takie było...

a teraz Tośka wygląda tak (po zabawie z wodą)

Posted

Puńka jako starsza stateczna panienka od paru lat nie wykazywała zainteresowania zabawą z psami... Czasem bardzo zadko jakiś zaprzyjazniony rodzinny pies zmusił ją do kilku skoków i paru kroków biegu, ale zwykle "zabawa" trawala max kilkanaście sekund :) Ze szczeniakami sprawa była jeszcze gorsza bo patrzyła na nie z niesmakiem i omijała szerokim łukiem

Dlatego właśnie zaraz zaprezentuję dokumentacje z niezwykle uroczystej chwili kiedy to Tośka po tygodniu starania namówiła Puńke na zabawę...

Przeglad dentystyczny małej bestii

i bestia numer 2

Puńka: Nie myśl ze wygrałaś... poprostu sie zmęczyłam :)

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

Ale one kochane :loveu: :loveu: :loveu:

Robisz świetne zdjęcia :loveu:

Widać, że się poświęcałaś i schodziłaś do parteru razem ze swoimi psami :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:

Ale one kochane :loveu: :loveu: :loveu:

Robisz świetne zdjęcia :loveu:

Widać, że się poświęcałaś i schodziłaś do parteru razem ze swoimi psami :evil_lol:

To raczej one sprowadziły mnie do parteru bo bawiły się głównie NA MNIE... zresztą tak im zostało i nadal jak sie bawią to na mnie :angryy:

Posted

anea napisał(a):
To raczej one sprowadziły mnie do parteru bo bawiły się głównie NA MNIE... zresztą tak im zostało i nadal jak sie bawią to na mnie :angryy:

:lol: :lol: :lol: Prawidłowo :lol:

Ja tam lubie jak moje na mnie się uwalą i podgryzają :lol: no tylko, że moje razem ważą tyle co nie cała Tosia :evil_lol: