anea Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witam wszystkich. Nie wiem jeszcze do końca po co ale zakładam galerie moim psicą Na początek moze je przedstawie :) Puńka ma 12 lat, niektórzy mówia ze jest podobna do jamnika :crazyeye: :mad: ale to zdecydowanie nie prawda!!! Jest spokojna kochana i kompletnie nie wychowana Quote
bonita Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='anea']Witam wszystkich. Nie wiem jeszcze do końca po co ale zakładam galerie moim psicą Na początek moze je przedstawie :) Puńka ma 12 lat, niektórzy mówia ze jest podobna do jamnika :crazyeye: :mad: ale to zdecydowanie nie prawda!!! Jest spokojna kochana i kompletnie nie wychowana O jestem pierwsza która się wpisuje:multi: Puńka bardzo ładna mi przypomina trochę Welsh Corgi, ale najbardziej podobna do siebie ;) Więcej fotek :) Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 A to Tosia Tosia ma koło 6 miesięcy i trafiła do mnie w czerwcu. Rodzice wbrew wszelkim swoim zasadą zgarneli ją z pobocza drogi i do dziś tego żałują. Tosia miała tydzień na znalezienie sobie nowego domku ale nie znalazła. Mieszka sobie z nami i sadzę ze tak już zostanie :) Quote
zaba14 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 jak po co zakładasz galerie? Po to aby sie psiakami pochwalic :loveu: Quote
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Aneta! Nareszcie :multi: Moje ulubienice nareszcie mają swoją galerię :multi: Buziaki dla Tosieńki i jamnisi Puni :evil_lol: Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 na razie skupię sie na zdjęciach Toski bo jest ich wiecej... Zdjęcia bedę dodawac powoli bo mam przedpotopowy komputer :) Oto pierwsze zdjęcie tośki w naszym domku... a właściwie na działce Ps.: wiem że pisze się PSICOM :) Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Puńka jako Welsh Corgi to brzmi ciekawie :) Napewno lepiej niz jamnik :mad: Za to napewno nie przypomina mieszańca chihuahuy z latrerkiem :razz: a tak nam ją właśnei przedstawił sprzedawca :) Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Tośka cd Zdjęcia z serii pani się uczy a pies się nudzi... Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 a to takie małe porównanie za które mam nadzieję że nikt mnie nie powiesi :lol: Quote
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Pamiętam ją z tych czasów kiedy była wiecznie głodna :-( biedna niunia. Ale teraz już jest szczęśliwa :multi: i cudna! Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Piękne psiaki :loveu: A Puńka to przecież dog niemiecki :evil_lol: Taki bydlaczek :evil_lol: Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Piękne psiaki :loveu: A Puńka to przecież dog niemiecki :evil_lol: Taki bydlaczek :evil_lol: taaak!!!!!!!!!!!!!! Zawsze marzyłam o dogu :) jednak marzenia się spełniają ;) Quote
anea Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 wiecznie głodna już rzeczywiście nie jest... ale czy cudna?! przedewszystkim strasznie NIEGRZECZNA Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 To że jest niegrzeczna tylko dodaje jej uroku :cool3: Quote
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='anea']a to takie małe porównanie za które mam nadzieję że nikt mnie nie powiesi :lol: Powiesi....do zobaczenia w czwartek, zacznij się żegnać z rodziną :p Quote
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 anea napisał(a):wiecznie głodna już rzeczywiście nie jest... ale czy cudna?! przedewszystkim strasznie NIEGRZECZNA No cudna to ona jest! Te okularki miała cudne, i białą plamkę na końcu ogona :loveu: A charakterek to ona ma :roll: coś jak moja Tekila :evil_lol: za dużo razem przebywały :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 o rany Tośka jest rozkoszna :loveu::loveu::loveu:a Punia to faktycznie ma coś z Corgi i jest bardzo podobna do suni którą miała przed laty moja cioteczka :pfajne dziewczynki:loveu: Quote
Ola&Kora Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wspaniałe psiaczki. :loveu: Tośka miała szczęście, że trafiła do ciebie. Widać, że jest z tobą szczęśliwa. Quote
anea Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Zdjęć ciąg dalszy Przyszła pora na portrety :) Puńka odpoczywa... oczywiscie na kanapie :razz: Jak nie było Tośki to Puńka nie mogła spać w łóżkach i wchodzić na kanapy, ale teraz (według rodziców) jest biednym pieskiem, który zamiast spokojnie cieszyć sie emerytura musi się użeraz z niegrzecznym gnojem. W związku z ty wolno jej teraz WSZYSTKo a ona chętnie z tego korzysta :lol: Quote
anea Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 mała pokraka Tosiek pierwszego dnia u mnie z brudnymi plamami na tyłku:-o Słodkie to takie było... a teraz Tośka wygląda tak (po zabawie z wodą) Quote
anea Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Puńka jako starsza stateczna panienka od paru lat nie wykazywała zainteresowania zabawą z psami... Czasem bardzo zadko jakiś zaprzyjazniony rodzinny pies zmusił ją do kilku skoków i paru kroków biegu, ale zwykle "zabawa" trawala max kilkanaście sekund :) Ze szczeniakami sprawa była jeszcze gorsza bo patrzyła na nie z niesmakiem i omijała szerokim łukiem Dlatego właśnie zaraz zaprezentuję dokumentacje z niezwykle uroczystej chwili kiedy to Tośka po tygodniu starania namówiła Puńke na zabawę... Przeglad dentystyczny małej bestii i bestia numer 2 Puńka: Nie myśl ze wygrałaś... poprostu sie zmęczyłam :) Quote
Ola&Kora Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Walka gladiatorów normalnie:evil_lol: Ciekawe, kto wygrał? Z niecierpliwością oczekuję drugiej rundy :eviltong: (oraz innych foteczek oczywiście) Quote
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ale one kochane :loveu: :loveu: :loveu: Robisz świetne zdjęcia :loveu: Widać, że się poświęcałaś i schodziłaś do parteru razem ze swoimi psami :evil_lol: Quote
anea Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 olcha napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Ale one kochane :loveu: :loveu: :loveu: Robisz świetne zdjęcia :loveu: Widać, że się poświęcałaś i schodziłaś do parteru razem ze swoimi psami :evil_lol: To raczej one sprowadziły mnie do parteru bo bawiły się głównie NA MNIE... zresztą tak im zostało i nadal jak sie bawią to na mnie :angryy: Quote
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 anea napisał(a):To raczej one sprowadziły mnie do parteru bo bawiły się głównie NA MNIE... zresztą tak im zostało i nadal jak sie bawią to na mnie :angryy: :lol: :lol: :lol: Prawidłowo :lol: Ja tam lubie jak moje na mnie się uwalą i podgryzają :lol: no tylko, że moje razem ważą tyle co nie cała Tosia :evil_lol: Quote
Recommended Posts